Dutch Sponsors

Have problems with text? Use

We zijn blij u hier te mogen verwelkomen op onze vernieuwde web site Bulamu-Uganda.org we willen u graag een in kijkje geven op ons geweldige kinderdorp “Bulamu Village”.  Er zijn allerlei foto’s en filmpjes te bewonderen neem gerust eens een kijkje mocht u een van ons willen ondersteunen door ons maandelijks te ondersteunen dan kan dit op twee verschillende manieren.

  1. Door direct via ons met Pay Pal uw maandelijkse donatie naar ons over te maken. Wilt u dit doen via paypal klik dan hier. U dient wel in het bezit van een Pay Pal account te zijn. Daarnaast moeten wij u melden dat giften gedaan via paypal, dus rechtstreeks aan Bulamu Uganda niet mogen worden opgevoerd als gift bij uw belasting aangifte.
  2. Door via onze  Nederlandse partner organisatie Stichting Hope of the Nations een machtigingsformulier in te vullen. Indien u voor deze optie kiest mag u uw sponsorgeld opvoeren als gift op uw belasting aangifte. Klik hier om naar het machtigingsformulier te gaan.

We hopen dat u wil starten (of door wilt gaan als u via Trin heeft gesponsord in het verleden) met het ondersteunen van een van de kinderen door een van de kinderen volledig of gedeeltelijk te sponsoren zodat we weer een toekomst hebben met perspectief hebben.
Namens de kinderen van Bulamu